Tijds- en kwaliteitsbeheer

persoonlijk leiderschap

Benut je tijd en je kwaliteit

Draagt jouw werk voldoende bij aan de zingeving in je leven? Maak je effectief gebruik van je kwaliteiten en ga je ’s avonds tevreden naar huis? Met een leeg hoofd en een lege inbox? Of staan druk en verplichting vooraan, zijn veranderingen gewoontebrekers en kost het je grote moeite om je grenzen te bewaken? Een coach voor persoonlijk leiderschap van medewerkers helpt je verder.

Tijds- en kwaliteitbeheer

Ton Plompen Ontwikkeling is gespecialiseerd in programma’s die tot doel hebben om met tijds- en kwaliteitsbeheer rust en balans te brengen in overladen takenpakketten. Ik help je de regie en het werkplezier te herwinnen door versterking van je persoonlijk leiderschap.

Ik start elk traject met een gedegen intake. Daarin inventariseer ik de leer- en ontwikkelbehoefte naar persoonlijk leiderschap. Gezamenlijk maken we een scan van de werksituatie en een opzet van het coachprogramma.

Tijdens het traject werken we, veelal on-the-job, aan de volgende onderdelen:

  • Je ontwikkelt en versterkt jouw persoonlijk leiderschap. Je stelt de hogere doelen van je leven en je werk vast, zodat de aansturing en de leiding over jouw leven weer voelbaar bij jezelf komt te liggen.  
  • Ik help je bij het opstellen van een persoonlijk statuut, een soort grondwet van jouw leven en werk. Met de waarden en normen die voor jou van wezenlijk belang zijn. Aan de hand van je persoonlijk statuut ben je in staat oom jouw activiteiten te structureren en te plannen.
  • Doordat ik on-the-job met je meekijk, ontdekken we tijdverslinders en energielekken. Daar leer ik je vaardigheden uit het timemanagement voor.

Ton Plompen Ontwikkeling levert jou met een maatwerktraject voor persoonlijk leiderschap het volgende resultaat:

  • Een helder besef van de zin van leven en werk, krachtige regie over de eigen doelen en activiteiten. 
  • Een praktisch persoonlijk statuut met een werkbare, flexibele structuur voor de gewenste activiteiten. 
  • Een set persoonlijke managementinstrumenten om regie te herwinnen, balans te creëren en focus te behouden. 

Is jouw belangstelling gewekt? 

arrow_drop_up arrow_drop_down