Lege lokalen, kinderen naar huis gestuurd

Dat willen we toch niet?!

Meester Ton kan hulp bieden

Nee!

Nee, natuurlijk willen we geen klassen naar huis sturen. Maar hoe voorkomen we dat? 

Dat kan door op tijd te zorgen voor een solide basis aan invallers. Invallers die een les kunnen overnemen. Niet alleen als de eigen leerkracht is uitgevallen. Maar juist als dat dreigt door allerlei oorzaken: voorkomen is beter dan genezen.

Repareer het dak als de zon schijnt

Daar komt-ie weer! Mijn slogan. 

Ik wil graag een handje helpen om leerkrachten te ondersteunen, te begeleiden of (tijdelijk) te vervangen. Mijn meest recente ervaring is in de bovenbouw. Daar gaat ook mijn voorkeur naar uit. Dus ben je op zoek naar een enthousiaste - tijdelijke - leerkracht?

Ik wil graag mijn steentje bijdragen. 

Mijn motivatie om basisscholen meer lucht te bieden, komt voort uit mijn ervaring als coach met verschillende basisscholen. Juffen en meesters die door ‘Passend Onderwijs’ hoge werkdruk ervaren, hoge administratieve druk, toetsen die geïnterpreteerd en ingevoerd moeten worden ouders die mondiger zijn geworden, werkgroepen naast de dagelijkse werkzaamheden, ouderavonden, rapporten schrijven etc.

Hoge werkdruk, bang om ziek te worden, kinderen die naar huis worden gestuurd bij gebrek aan opvang, geen invallers, kortom geen leerkrachten beschikbaar! Hier kan wat aan gedaan worden door zzp-ers in te zetten daar waar de druk het hoogst ligt! Voorkom uitval door inval! 

 

Mijn aanbod

Leerlingcoaching
Leerlingbegeleiding
Leerkracht ondersteuning en begeleiding
Les overnemen, ter ondersteuning van de leerkracht of voor vervanging bij verlof of ziekte
Ondersteuning bij projecten
arrow_drop_up arrow_drop_down